onsdag 8 december 2010

Intel former tyst netbook och tablet grupp avvärja konkurrens

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/intel-quietly-forms-netbook-and-tablet-group-to-fend-off-competi/:
Det var inte ens så mycket som med ett pressmeddelande om den här, men The New York Times har bekräftat med Intel att chipstillverkaren nyligen bildat en ny affärsenhet dubbad helt enkelt "netbook och tablet-grupp." Det är tydligen fått i uppdrag att avvärja konkurrens på netbook och tabletter utrymme, och se till Intel är fortfarande lika framgångsrik som den har med sin Atom- processorer - det kommer att ledas av den nuvarande chefen för Intels inbyggda och kommunikationsfrågor Douglas L. Davis. Intel talesman Bill Kircos förklarade vidare att "det är vettigt för oss att skärpa vårt fokus på dessa vänner på PC, och Doug's erfarenhet av att driva en liknande och mycket framgångsrik inbäddad uppdelning gör honom rätt kille att leda gruppen."

Intel former tyst netbook och tablet grupp avvärja konkurrens ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 13:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar