onsdag 8 december 2010

Netflix licenser ännu mer TV för direktuppspelning från ABC / Disney

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/netflix-licenses-even-more-tv-for-streaming-from-abc-disney/:
\ Vi är inte säker på om Netflix slutade betala $ 100.000 per avsnitt det ryktades att kunna erbjuda att sätta nya tv-program på vakt omedelbart, men det har nått ett nytt kontrakt med Disney-ABC Television Group som håller episoder av serier som Lost på streaming-tjänsten samtidigt lägga till nya. Fördröjningstiden för att lägga till nya avsnitt är minst 15 dagar för nya programperioden så håll detta ABC.com / Hulu bokmärke praktiskt om strömmande video är din visning metod val, men med varje enskild episod av äldre favoriter som Scrubs, Ugly Betty och Reaper grund i 2011, plus utökade erbjudanden från Disney Channel och ABC Family inklusive grekiska och High School Musical / Camp Rock serie filmer vi är säkra på att alla kan hitta något att titta på under tiden. ABC / Disney har varit ner med Netflix streaming sedan tidigt , för att inte nämna 99-cent TV försäljning / uthyrning , om ryktet popularitet sladd styckning är sant eller inte, verkar det båda företagen har hittat en balans som de kan enas kring för nu Kontrollera pressmeddelandet efter rasten för mer information om vad som finns tillgängligt och när.

Fortsätt läsa Netflix licenser ännu mer TV för direktuppspelning från ABC / Disney

Netflix licenser ännu mer TV för direktuppspelning från ABC / Disney ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 10:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netflix | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar