onsdag 8 december 2010

Internet Explorer 9 privatliv för att införliva Tracking Skydd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/internet-explorer-9-privacy-measures-to-include-tracking-protect/:
I en nick till framtida FTC mandat om integritet på webben, har Microsoft meddelat att bland sina många berlocker, Internet Explorer 9 kommer att införa något som kallas Tracking Skyddande lista. I huvudsak ser TPL i tredje delar av vilken sida du kan visa (till exempel när du är på msnbc.com och den innehåller inslag som är värd för en annan domän) och gör att du kan blockera de som följa dina rörelser . Detta görs genom domän, och det finns både en vitlista och en svart lista - för att även delar som krävs för full funktionalitet kommer att tillåtas, de som en olägenhet kommer att blockeras. Naturligtvis är detta inte svaret på alla dina krav på säkerhet, men mellan detta och korrekt sätt hantera dina cookies är det en bra första steg. IE9 kommer att komma runt någon gång i början av 2011 - under tiden, kolla in videon efter pausen för mer info.

Fortsätt läsa Internet Explorer 9 privatliv för att införliva Tracking Skydd

Internet Explorer 9 privatliv åtgärder för att inkludera Tracking skydd som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 16:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Microsoft Developer Network | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar