onsdag 8 december 2010

Samsung Gloria att vara en 10-tums Windows 7 tablett med utskjutbart tangentbord?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/samsung-gloria-to-be-a-10-inch-windows-7-tablet-with-slide-out-k/:
Precis som en netbook, bara inte. Den senaste sak att släppa in i vårt "galna rykte" inkorgen är Windows 7 tablett conceptualized ovan. Blogeee har det på uppdrag av två separata källor att Samsung planerar en 10-tums skiffer enhet dubbat Gloria, något som skulle köra Windows 7 och har ett utskjutbart tangentbord. Vad du ser ovan är bara en modell av hur detta Gloria kan tyckas - om hon någonsin verkar på alla - inklusive en förmodad Samsung programvara överlägg för att göra Windows 7 som lite mer touch-vänliga. Vi har ännu inte hittat någon annan bekräftelse för detta än Blogeee: s källor, så betrakta den som den obekräftade lite slipprig info som det är, men om du måste känna hoppfulla inför framtiden, mars och april är de månader som nämns för en eventuella utsläpp.

Samsung Gloria att vara en 10-tums Windows 7 tablett med utskjutbart tangentbord? ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 dec 2010 06:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Blogeee.net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar