onsdag 8 december 2010

EVO Shift 4G (aka HTC Knight / Speedy) visar upp i tillbehör bilder, utställningar tvivelaktiga klänning Sense

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/evo-shift-4g-aka-htc-knight-speedy-shows-up-in-accessory-pic/:
Kan inte har tillräckligt med Androids i ditt liv? Tja, här är en till! Växelvis kallas Knight eller Speedy , HTC: s kommande Android-enhet har gjort ett par tidigt foto framträdanden i ett försök att bidra till att sälja vissa fall för sin framtid själv. Grabbarna på HTCPedia rapport de har alla fall i deras bildspråk i lager och tillitsfullt identifiera Speedy Knight som en 3,7-tums QWERTY reglaget, medan telefonens UI och bakre inskrift lämnar ingen tvekan om det kör HTC: s Sense hud för Android. Det troliga scenariot för den här telefonen är detaljhandeln framtiden är att det blir dubbad EVO Shift 4G och utnyttja Sprints wimax etern, lämnar bara olösta frågan som ett enda ord fråga: när?

Fortsätt läsa EVO Skift 4G (aka HTC Knight / Speedy) visar upp i tillbehör bilder, utställningar tvivelaktiga klänning Sense

EVO Shift 4G (aka HTC Knight / Speedy) visar upp i tillbehör bilder, utställningar tvivelaktiga klänning Sense publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 8 december 2010 03:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HTCPedia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar