onsdag 8 december 2010

Google: Chrome OS bärbara datorer kommer inte dual boot med Windows, live kundsupport för Cr-48 ägare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-laptops-wont-dual-boot-with-windows-live-cus/:
Vi vet att det finns mycket att smälta efter Googles Chrome OS händelse idag , men efter Shindig vi fångade ett par minuter med Google VP Product Management Sundar Pichai. Även om han inte skulle svara på våra frågor om kommande Chrome OS bärbara datorer - du vet, de som kommer från partners såsom Acer och Samsung i mitten av 2011 - gjorde han berättar att de Atom-driven bärbara datorer kommer inte dual boot Windows . I själva verket, berättade han att "certifierade" Chrome OS bärbara datorer inte kommer att stödja dual boot miljöer alls. Naturligtvis, Cr-48 har en rot funktion så det kommer sannolikt att kunna köra Windows (om det finns tillräckligt med blixt lagring), men det är klart att stora tillverkare inte kommer att skeppas bärbara datorer med Google och Microsoft operativsystem lever sida vid sida .

Med det sagt, frågade vi Sundar om en av de största problemen vi har haft om Chrome OS: kundsupport. (Lite historia här - vi har hört från ett par laptop tillverkare att Googles brist på kundtjänst för datorn OS är en viktig fråga och en legitim reservation). Sundar sa att det är en berättigad fråga, men att OS är otroligt enkel och att Google inte räknar med att ha många förvirrade eller oroliga kunder när den är redo för ännu. Ändå ger Google leva stöd för dem som får ett Cr-48 och hjälper till med alla och alla frågor. Inga ord om om detta stöd kommer att fortsätta förbi denna begränsade pilotprogram, men vi är säker på att det kommer att bli mer mycket mer att komma på allt detta nästa år.

Google: Chrome OS bärbara datorer kommer inte dual boot med Windows, live kundsupport för Cr-48 ägare som ursprungligen visades på Engadget sön, 7 december 2010 21:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar