onsdag 8 december 2010

Låsning IPAD fall gör din tablett långt mindre bärbara, attraktiv och lockande för tjuvar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/locking-ipad-case-makes-your-tablet-far-less-portable-attractiv/:
Trött på dragande din IPAD i ett knepigt arbetsmiljö, vågar inte ens lämna den i din skrivbordslåda under en halv minut medan du springer hela kontoret för en kopp kaffe svedda? Strunt samma att hitta en ny karriär - bara fylla i pappersarbete som krävs för att packa en dold vapen och chef över till Mac Locks. Du förstår, de nämnda sajt genomför nu vad de kallar världens första låsning IPAD fallet - ett plastskal som kan stängas via lås och bundna till i stort sett allt via en stål-kabel. När det är säkrat, det enda sättet att ta bort tabletten är rätt väg, eller den snabba vägen, med att bryta-och-in-metoden gör enheten värdelösa. Ärendet i sig kan fås för $ 39,95, medan det gäller kabel / bunt går för $ 64,95. Men hey, är det svårt att sätta ett pris på sinnesfrid, vet du?

Fortsätt läsa Låsning IPAD fall gör din tablett långt mindre bärbara, attraktiv och lockande för tjuvar

Låsning IPAD fall gör din tablett långt mindre bärbara, attraktiv och lockande för tjuvar som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 Dec 2010 07:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mac Lås | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar