onsdag 8 december 2010

Inventec fartyg 60.000 Chrome OS netbooks till Google, säger låt testning börja!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/inventec-ships-60-000-chrome-os-netbooks-to-google-says-let-the/:
Chrome OS , eller "Chrome utan OS få på sitt sätt" som vi brukar kalla det runt dessa delar, fick äntligen sin första bit av dedikerad hårdvara går i Cr-48 testinstrument . Detta inte för försäljning, kommer utan märke laptop delas ut till utvecklare och nyfikna åskådare via Chrome OS pilotprogrammet, som vi redan varnade du kommer att ha ett begränsat antal maskiner. Nu kan vi vara lite mer exakt om denna begränsning med officiella ord från Inventec placera nuvarande transporter till Google på totalt cirka 60.000. Det är inte att säga att det blir den sista stämmer av Cr-48S, om något detta bara innebär att det är hyfsat rika tillgänglighet för start kohort av mottagare, men vi vet att du gillar siffror så tänkte vi kan lika gärna dela den med dig en .

Inventec fartyg 60.000 Chrome OS netbooks till Google, säger låt testning börja! ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 06:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar