onsdag 8 december 2010

VCR huvudet får Frankenstiened till en biffiga fart rullningshjul

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/vcr-head-gets-frankenstiened-into-a-beefy-momentum-scroll-wheel/:
Vi har sett en skälig andel av videobandspelare dataintrång i våra dagar, men denna drivkraft rullningshjul byggd av en gammal videobandspelare huvudet av Instructables gemenskap medlem Osgeld sätter en ny bar för Jerry-rigg död teknik . Tydligen projektet föddes ur en önskan att hitta en 21: a århundradet godkänd användning för den cirkulära del som var samlar damm efter att ha blivit strippad från en outnyttjad Sony VHS-spelare. Resultatet är en skrymmande, men användbara, rullningshjul som enkelt kan sätta i gång och ihållande via egna tröghet att hålla spinning under långa perioder. Denna funktion kan vara användbar för alla belastas med ett berg av videoredigering arbete, eller ens du lat folk bara hoppas att bläddra mindre när man läser på webben. Tyvärr, en snabb blick på Osgeld's DIY verktyg och listor del anger du behöver för att göra en hel del mer än plundra en bandspelare för att få jobbet gjort rätt. Men sedan, när gör bra saker i livet någonsin kommer lätt?

VCR huvudet får Frankenstiened till en biffiga fart rullningshjul ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 dec 2010 01:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Lifehacker | källa Instrutables | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar