onsdag 8 december 2010

Neo Geo-spel hit PSN, lägg online-spel, dike den gigantiska patroner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Neo Geo-spel hit PSN, lägg online-spel, dike den gigantiska patroner
Om du är i en viss ålder, det var en konsol du ville mer än något annat: en Neo Geo . Det var så stort, så mörk och så satans dyrt det var som en gadget från en annan tid - men det var det, såg ner på dig från bakom disken på Babbages. $ 649 år 1990? Ja. Aj. Hur som helst, människor idag kan nu uppleva att maskinens storhet för ett mycket lägre pris, med PlayStation Network tar emot 10 av systemets största hits, som säljer för mellan $ 6,99 och $ 8,99. Ja, spel var dessa som redan finns på Wii Virtual Console , men PSN-versioner kommer att stödja online konkurrenskraftiga och samarbetsspel, som verkligen är värt att bli upphetsad över. Alla spel kommer att slå i PS3 den 21 december, medan Fatal Fury och Metal Slug kommer att slå PSP även då. För andra spel, som Magician Lord och Super Sidekicks, du bärbar folk kommer bara att vänta till januari.

Neo Geo-spel hit PSN, lägg online-spel, dike gigantiska patroner ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 8 Dec 2010 11:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Joystiq | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar