onsdag 8 december 2010

Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Vi hand måste det till Google : om dess mål var att äga nyheterna cykel teknik för 48 timmar, uppdraget utfört. Mountain View-baserade företaget tillbringade de första två dagar denna vecka lägga ut ganska mycket varje stor tillkännagivande det möjligen kunde: ett nytt flaggskepp telefon kommer nästa vecka (den Nexus S ), en ny Android bygga ( 2,3 Pepparkakor ), en förhandsvisning av nästa Android bygga ( Honeycomb ) på en aldrig tidigare sett Motorola tablett , debuten för sin moln-baserade bärbara plattform ( Chrome OS ) med hårdvara, och en jätte djupdykning i den växande e-bok på marknaden - och det är inte allt. Vi har gjort vårt bästa för att kondensera alla dagar "framhåller till något lättare att smälta, så läs vidare för en resumé på allt Google!

Fortsätt läsa Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta

Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 8 december 2010 13:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar