lördag 16 juli 2011

Crowdflow spår 880 iPhone i Europa, vill sätta dig på kartan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/crowdflow-tracks-880-iphones-across-europe-wants-to-put-you-on/:
Har du drömmar om att bli en digital Firefly, flitting fram och tillbaka över Europa? Folket på Crowdflow kan hjälpa till med det - allt du behöver göra är att använda din iPhone, och anta en Dela Lika attityd. Använda lokaliseringsuppgifter som samlas in från 880 iPhone har teamet skapat en video som visar iPhone rörelse genom Europa för april månad 2011. Denna glödande digitala balett är bara en början, men - Crowdflow ber iPhone-användare att extrahera och lägga fram sin egen position loggar hjälpa till att bygga en visuell karta över hur mobiltelefonnäten är fördelade över hela världen. Om du inte är rädd för utlåning din geodata till en öppen databas, slå upp källan länk för din egen chans att delta i Crowdflow är kusligt cellulära sken.

Crowdflow spår 880 iPhone i Europa, vill sätta dig på kartan ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Jul 2011 07:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crowdflow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar