lördag 16 juli 2011

The Underground löfte Turntable.fm

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Redaktörer OBS: Gäst bidragsgivare Semil Shah är en entreprenör intresserad av digitala medier, konsument-internet och sociala nätverk. Han är baserad i Palo Alto och du kan följa honom på Twitter @ semilshah .

En av de mest produktiva vinyl samlingar tillhör en DJ som bara ytor då och då. Och när han gör det, legioner av fans väntar på agnade andetag, desperat att smaka den senaste brygden från Josh Davis, annars känd som DJ Shadow . DJs Shadow brukar börja skapa under jord. Deras musik är resultatet av månader av provtagning och skära för att skapa helt nya ljud. Dessa nya låtar form i mörker, utanför den sfär skivbolag, radiostationer, och majoriteten av lyssnarna. Det är lite romantiserad, men det finns också mycket sanning i det underjordiska kreativa processen och hemlighetsfulla DJ strider som förekommer i verkliga livet, där andra DJs takt sina kamrater. För dem som har bevittnat en levande kamp, ​​det är en unik miljö där en okänd DJ kan tänkas, på en viss natt, snurra skivor är bättre än proffs som DJ Shadow.

Ja, detta är ett annat inlägg om Turntable.fm .

TechCrunch är Erick Schonfeld var den första att skriva om tjänsten i maj. Sedan dess har det tagit upp som en het sommar singel. Nästan alla tror Skivspelare kan bli en stor grej, men den står inför farliga minor (se nedan) och får kämpa för att stanna i rampljuset nu när Spotify har lanserats i USA Det finns en fantastisk historia om företagets pivot och skapandet av tjänsten. Investerare har cirklade runt Manhattan, och företagets serie B bör tillkännages inom kort. Varje tech blogg och Quora har täckt sitt upphov många gånger är det teknik stack , hur det kunde göra pengar , hur man skapar spellistor , en live- DJ-händelse i NYC, och även vanliga pubar som The New York Times vägas in Jag kommer inte spy eller sammanfatta något av täckningen hittills, men många av dessa bitar missa viktiga punkter om varför denna webbplats har så mycket lovande. Jag vill skina lite ljus över dessa.

Först kunde Turntable.fm plattformen hjälp skapa lika villkor för blivande DJs och musiker att bygga upp sitt rykte, sin publik, och kanske även få upptäckt. I den verkliga världen, DJs skapa spår och striden tunnelbana, tjäna sitt rykte genom att utföra i olika lokaler, handel band mix, referenser (eller Dissing) sina kamrater, och med nya tricks i sina nedskärningar. Vad har hänt under jorden i flera år kan nu sakta komma online, där någon kan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar