lördag 16 juli 2011

Pandora Radios HTML5 redesign hands-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:
Tidigare i veckan meddelade Pandora att det äntligen skulle släppa sitt långvariga stöd för Flash till förmån för HTML5. Flytten är en del av en stor redesign för webbplatsen, en som kommer att börja rulla ut till Pandora One (de $ 36 / år premium version) abonnenter i bitar, som en del av en begränsad testperiod innan görs tillgängliga för tjänstens hela enorm användarbas.

Tidpunkten kunde ha varit mer perfekt, naturligtvis. En dag efter publiceringen, Spotify tog snabbt uppmärksamheten av de som följer på nätet musikbranschen genom att formellt lansera i USA. Det är viktigt att notera höger utanför bat, dock att dessa två tjänster är egentligen inte direkta konkurrenter, trots hur vissa kan spinna det. Spotify är en allt-du-kan äta prenumerationstjänst, vilket gör det mer liknar den lik av en Rhapsody och Napster. Pandora, å andra sidan, bygger till stor del kring passiva musik upptäckt. Du loggar in, anger du en artist, och du låter musiken komma till dig. Detta redesign tar den lätt att använda till en helt ny nivå. Kolla in våra intryck nedan.

Fortsätt läsa Pandora Radios HTML5 redesign hands-on

Pandora Radios HTML5 redesign hands-on ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Jul 2011 00:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar