lördag 16 juli 2011

Forskare hittar skonsammare defibrillering metod hjärtvävnaden lättad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/scientists-find-less-damaging-defibrillation-method-heart-tissu/:
Goda nyheter, åldrande Earthlings: ett team av forskare har hittat ett sätt att chocka en kodning patientens hjärta, medan andra organ och vävnader oskadd från den defibrillatorn . Enheten skickar ett enstaka hög spänning puls av elektrisk energi till en patientens bröstkorg för att fastställa en oregelbunden eller obefintlig hjärtslag, traditionellt, vad resulterar ofta är skador kontaktpunkt och omgivande hudceller, muskler och vävnader, men ett team av vina barn har till synes listat ut ett sätt att kringgå den dreadfulness.

Ledda av forskare Stefan Luther och Flavio Fenton, hävdar den grupp som med hjälp av en serie av fem pulser av mindre potenta chocker (i stället för en enda koncentrerad laddning) kan docs se en 84 procent minskning av skadliga makt. Denna nya teknik - myntade lågenergihus antifibrillation pacing (LEAP) - kan även användas i inopererade defibrillatorer, inte bara de välkända Flappy paddlar. På grund av den relativt låga utsläpp, både för patienten och sådana implantat har förlängt liv. Och det, vänner, är bra för oss alla - med tanke på den förestående Robot Apokalypsen kommer vi att behöva de extra år bara för att hålla ställningarna.

Forskare hittar skonsammare defibrillering metod hjärtvävnad lättad ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Jul 2011 01:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink IEEE | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar