lördag 16 juli 2011

Rapport: 3,5 miljoner 3D Blu-ray-skivor "säljs" i första året var hälften levereras med hårdvara

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/report-3-5-million-3d-blu-ray-discs-sold-in-first-year-half/:

Om vi ​​tittar på försäljningssiffror på 3,5 miljoner enheter under det första året för en ny bärbar dator, smartphone eller kamera, då vi kan bli imponerad. Men 3D Blu-ray- skivor? När hälften ingick i rutan med en Blu-ray-spelare ? Man, det mĺste sting. Dessa siffror är baserade på en IHS Screen Digest uppskattning Det inkom försäljningen i USA med början i juni 2010 och slutar förra månaden. Men ändå, om dessa resultat är ännu i ballpark officiella (outgiven) nummer från BD distributörer, då saker och ting verkligen inte letar upp för 3D. Med färre än 100 titlar, även tillgänglig på Blu-ray, men vi är inte riktigt förvånad över att skivor inte är exakt flyger bort från hyllorna. Uppenbarligen, som ett växande antal filmer är filmade i 3D får vi se BD öka titel tillgängligheten också, men med teknikens lackluster början under det senaste året och inga tecken på att konsumenterna är beredda att spendera mer för att omfamna den nya dimensionen, 3D får fortsätta sin långsamma kryper mot det vanliga livet för en tid framöver.

Rapport: 3,5 miljoner 3D Blu-ray-skivor "säljs" i första året var hälften levereras med hårdvara publicerades ursprungligen på Engadget fre, 15 Jul 2011 17:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TG Daily | källa IHS Screen Digest | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar