lördag 16 juli 2011

Hotmail lägger till 'Min vän har blivit hackad! " funktionen för att fingret nätfiskare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/hotmail-adds-my-friends-been-hacked-feature-to-finger-phishe/:
Hotmail lägger Hotmail har tillbringat de senaste åren att spela ikapp med konkurrens, men för det mesta har det inte gjort något särskilt banbrytande med sina tjänster. Jorden splittring kanske inte är lämplig deskriptor för sitt senaste tillskott, men Hotmail har lagt en bra ny funktion för att skilja vanliga gamla skräppost från den typ som kommer bilda en betrodd källa. Nu, när du får ett mail från en vän som luktar av något hav bostad - säg en plädering för lite extra scratch från utlandet - kan du välja "Min kompis blivit hackad!" från "Markera som" menyn, varna statsmakterna som din väns konto har blivit hackad. När du markerar ett missiv som skräp kan du klicka också en ruta som lyder: "Jag tror att den här personen var hackad" När det är gjort, är spammare sparkade till trottoaren, och din vän har genomgått en "kontoåterställning flow" nästa gång de försöker att logga in om förebyggande fronten, kommer Hotmail rullar snart ut en ny tjänst som blockerar användare från välja vanliga lösenord. Det kanske inte är tillräckligt för att locka oss över, men kanske denna gång de andra killarna kunde lära sig några lektioner.

Hotmail lägger till 'Min vän har blivit hackad! " funktionen för att fingret nätfiskare publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Jul 2011 10:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Live | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar