lördag 16 juli 2011

Orange UK erbjuder dagliga 30MB för £ 3 roaming alternativ för avgift trötta resenärer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:
Orange Åh Orange UK kunder, du lycklig hund, är din operatör ger dig lite av en paus när vi går in globetrotterrollen säsong. Du är inte längre kedjad till absurda per MB roamingavgifter eller onödiga månatliga planer. Istället kan du punga ut £ 3-en-dag (ca $ 5) för 30 MB data - vilket är mycket för att kontrollera e-post och göra lite ljus surfar. Om du inte använder några data då du inte får ut (sweet!), men gå över den gränsen och du är tillbaka till den normala £ 3,07 per MB ränta (inte så söt). Det är ett perfekt alternativ för en resenär som bara tillbringar en vecka eller två utomlands på en gång, och det stänger gapet med andra brittisk leverantör Vodafone, som erbjuder en £ 2-per-dag, 25MB alternativ. Nu, om bara andra (speciellt våra vänner här i USA ) skulle erbjuda vettiga roaming planer av sina egna.

Orange UK erbjuder dagliga 30MB för £ 3 roaming alternativ för avgift trötta resenärer som ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Jul 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Trusted Recensioner , Recombu | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar