lördag 16 juli 2011

Glödlampa effektivitet passerar genom USA: s, glödlampor flimmer i firandet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:
Inte som kongressen har något mer att trycka på sin tallrik just nu, men passar på Capitol Hill har på något sätt funnit tid att sticka näsan i ännu en minut aspekt av våra personliga liv - belysning. Alla skämt åsido, var det börjar se ut som de gamla, makthungriga glödlampor skulle inte ha en andra chans i livet. Om du kommer ihåg, en var Bill gått tillbaka under 2007 för att döda dem av med 2012, men republikanerna försökte att vända saker och ting för att ge amerikanerna ett fynd alternativ under de kommande åren. Trots en 233 till 193 rösta för att upphäva tidigare i veckan var det nödvändigt super majoritet inte uppnåtts. Inte villiga att vara kvar i mörkret, knuffade dem orubblig om att få det vände det till något annat som en ändring sent fredag, vilket faktiskt fick den ack så eftertraktade stämpel av godkännande. Översättning? GE har en produktionslinje för att aktivera , STAT.

Glödlampa effektivitet passerar genom USA: s, glödlampor flimmer i firandet publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Jul 2011 13:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TG Daily | källa AP , Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar