lördag 16 juli 2011

Fujitsu att lansera första Windows-telefon Telefon Mango i. .. Augusti?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/fujitsu-to-launch-first-windows-phone-mango-handset-in-august/:
Säg är det inte så - inte bara är en telefon inte är försenat, det planerar faktiskt att komma ut tidigare än den citerade lanseringen fönster? Denna speciella mirakel är ett undantag mycket mer än regel, men Microsofts senaste Windows Phone OS (smeknamn " Mango ") kan komma ut innan den förväntade nedgången release. Enligt Nikkei, Fujitsu kommer att erbjuda den allra första Mango-enhet, en vattentät kallas ringa IS12T på KDDI "redan i slutet av nästa månad." Telefonen ska säljas för 30.000 - 40.000 yen ($ 378-505), en rimlig mängd mynt för vad som troligen blir en högre prisklasserna enhet. Och - om det är samma handenhet visas upp på denna veckas Worldwide Partner Conference - en rosa version kommer att finnas till försäljning. Så, vad är mer lockande: en Hello Kitty -smaksatt Windows Phone, eller en Samsung Galaxy S II lookalike kör Mango? Det är ett tufft samtal.

Fujitsu att lansera första Windows-telefon Telefon Mango i. .. Augusti? visades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Jul 2011 16:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nikkei (inloggning krävs) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar