lördag 16 juli 2011

LG tar Gingerbread-sport Optimus Net och Pro ur ugnen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/lg-takes-gingerbread-sporting-optimus-net-and-pro-out-of-the-ove/:
LG Optimus Pro och Optimus Net
Gingerbread Är inte bara för high-end folk - även nybörjar killar behöver lite rhizom smaksatt kärlek då och då. LG förstår det, och det är därför som företaget lanserar ett par enheter till sina Optimus linje dubbade nätet och Pro. Den Optimus Pro , precis som sin likaledes monikered Droid Pro är en candybar QWERTY enhet med en 2,8-tums pekskärm. Pro kommer i en trio av färg alternativ, bland annat något som kallas "Titan". Nätet, däremot, är en helt pekskärm affär (dock kan den nordamerikanska versionen sporten en glidande QWERTY pad), med en 3,2-tums 320 x 480 skärm. LG pressar sitt sociala + widgets som sätter Twitter och Facebook på startskärmen - något som vi alla vet andra har haft massor av framgångar med. Båda enheterna packa ett 1500mAh batteri och en 800 MHz CPU, vilket bör vara tillräckligt för mindre krävande smartphone-användare. De kommer att rulla ut i sommar med början i Europa. Ytterligare en bild och några PR väntar efter pausen.

Fortsätt läsa LG tar Gingerbread-sport Optimus Net och Pro ur ugnen

LG tar Gingerbread-sport Optimus Net och Pro ur ugnen ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 21:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar