lördag 16 juli 2011

Shaw Cable Netflix konkurrent förbi bandbredd lock på sin väg till TV

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:
Medan bosatta i USA koka över ökningar Netflix s prissättning, är våra grannar i Kanada upprörd av det konkurrerande Movie Club paketet Shaw kabeln erbjuder. Den $ 12 per månad tjänst erbjuder obegränsad tillgång till "hundratals av de bästa Hollywood-moves" och planerar att ha hög upplösning feeds senare i sommar för en extra $ 5 (kabelbolag i USA har ett liknande system under namnet Vutopia .) orsakar problemet är löften om att "den enda begränsningen är antalet timmar i dag" till skillnad bandbredd tak streaming från icke namngivna tjänster som Netflix. Medan Film Club visar över internet på en PC, är tablet eller annan enhet tak precis som alla andra tjänster, är via kabel-rutan inte mäts. Denna skillnad sitter inte bra med abonnenter och konsumentgrupper argumentera för nätneutralitet, särskilt som CRTC är mitt i utfrågningarna över användning-baserade Internet Billing. Även det fallet inte har beslutats, är vår egen härskande redan och är fast mot Shaw, eller någon annan, reklam grundar sig på fördelar som bara finns på grund av politik som skapades i första hand.

Fortsätt läsa Shaw Cable Netflix konkurrent förbi bandbredd lock på sin väg till TV

Shaw Cable Netflix konkurrent förbi bandbredd lock på sin väg till TV ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Jul 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Shaw Kabel Facebook , Film Club | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar