lördag 16 juli 2011

Vecka i Apple: migrera till Lion utgåva

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oUV4iOdSWn4/week-in-apple-migrating-to-lion-edition.ars:

Mac OS X Lion släppa förutspåddes allmänt för denna vecka, men tyvärr var det inte tänkt att vara. Ändå har vi en guide om hur man migrera till en ny Mac med Lion utan att använda Apples Migration Assistant och diskuterade Apples engagemang för kreatörer. Det var förutom massor av rykten om nästa generations MacBook air, Apple TV, och även iTunes filmer, som gjorde upp för en ganska varierande vecka i Apple-nyheter.

Ja till Lion, nej till cruft: få en ren start med manuell Mac migration : Med varje ny Mac och varje ny Mac OS X-versionen, Flyttassistent plikttroget kopierar alla data från det gamla systemet till det nya. Men efter nästan ett decennium, är drivkraften att göra en ren start för starkt för vår korrespondent. Här är hur man gör det, men det är inte för svag i hjärtat.

Efter Final Cut Pro debacle, inte Apple fortfarande bryr sig om kreatörer? : Apples omtvistad Final Cut Pro X släpp har skapat oroliga känslor bland Mac professionella kreatörer. Bör de vara oroliga för sin investering i Mac-plattformen som Apple går mainstream? Dave Girard hävdar att det är för tidigt att använda panikknappen.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar