tisdag 6 september 2011

Amazon VD: s flygande vattentank kraschar, lämnar buckla i sina rymdresor dröm

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/05/amazon-ceos-flying-water-tank-crashes-leaves-dent-in-his-space/:
I ett ögonblick av djup ÖPPENHET har Amazon billionnaire Jeff Bezos visade att luften misslyckande hans obemannade rymdskepp 11 dagar sedan var "inte resultatet någon av oss ville." Den brännande sanning i hans uttalande är verkligen bekräftas av det faktum att NASA har hällt miljoner dollar av medel till Bezos är rymdföretag, Blue Origin, i hopp om att det kommer en dag färja folk till ISS och ersätta den kilade shuttle programmet . I själva verket såg Blå Ursprung: s senaste hantverk varje tum en skyttel-visp tills det plötsligt gick beserk på 45.000 fot, vilket tvingar Asimovian färddatorn att skära makt och näsa dyka i marken i ett försök att undvika civila offer. Inte ett idealiskt resultat, för att vara säker, men Jeff är knappast sannolikt att ge upp sin stjärnhimlen ambitioner - alla vet att han har en sak för bogpropellrar .

Amazon VD: s flygande vattentank kraschar, lämnar buckla i hans rymdfärder dröm ursprungligen visades på Engadget på måndag, 5 sep 2011 19:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar