tisdag 6 september 2011

Philips Fidelio DS3801W, en annan ringformad AirPlay högtalare, inte FCC tango

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/06/philips-fidelio-ds3801w-another-ring-shaped-airplay-speaker-do/:
Philips Fidelio Högtalare
De av er som ganska grävt JBL: s On Air , men ville det var bara en smula mer hjul-liknande, kommer förmodligen att älska denna AirPlay-kompatibla högtalare från Philips som precis passerat FCC. Belastas med namnet DS3801W, denna ring-formade Fidelio enheten inte bara förpackningar WiFi, men en USB-port för laddning och uppspelning av musik från din iDevices, samt en "MP3-Link" Jack (som verkar vara bara en 3,5 mm ljudkontakt) för alla dina icke-Apple-spelare. Vi fick en kort praktisk med sin batteridrivna förpackning syskon, de DS3881w , på IFA och vi räknar enheten till fartyget för lite mindre än modellens $ 330 pris. Kolla källan länken för en massa fler bilder, samt en manual och alla RF-rapporter exponering du kan hantera.

Philips Fidelio DS3801W, en annan ringformad AirPlay högtalare, inte FCC tango publicerades ursprungligen på Engadget sön, 6 sep 2011 09:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar