tisdag 6 september 2011

Spelar foder PS3 och Xbox 360-konsoler i ett fall, rensar hyllutrymme för Trifecta

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/06/gamer-stuffs-ps3-and-xbox-360-consoles-into-one-case-clears-she/:
Visst har vi alla tänkt på hur skönt det skulle vara att ha vår PS3 och Xbox 360 konsoler i samma kapsling. Men som många liknande tankar går lämnade vi det på den. Inte nöja sig med att låta en bra tanke sjuda, Reddit användaren timofend antog utmaningen och byggde sig ett spel mega-maskin - han stoppade den nya slimmade modellen av Microsofts konsol till en PC-låda tillsammans med en äldre 80GB PS3. Vill du spara lite pengar i processen, hoppade över über-spelare ut på en flytande kylsystem - men han konstaterar att när båda maskinerna är igång samtidigt, de var ligga kring 100 grader Farhenheit (38 grader). Hej, vi klagar inte ... men egentligen timofend kan vi se en NES / Dreamcast / OG PlayStation combo i ditt nästa mästerverk? Att ta en titt under huven, träffa galleriet nedan.

Spelar foder PS3 och Xbox 360-konsoler i ett fall, rensar hyllutrymme för Trifecta ursprungligen visades på Engadget sön, 6 sep 2011 08:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Reddit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar