tisdag 6 september 2011

Måste se HDTV (05-11 september)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/05/must-see-hdtv-september-5th-11th/:

Kolla in vår betonade plockar i veckan här, följde efter pausen av våra veckovisa listor över vad man ska se upp för i tv, Blu-ray och videospel.

Sons of Anarchy
SAMCRO är tillbaka i aktion. Detta är inte den högsta profilen kabeln visa på den här veckan (glöm inte Entourage och Rescue Me säsong finales) men det kommer tillbaka för en fjärde säsong är vi alltid beredda att se vad som händer i Charming, Kalifornien. Efter händelserna den förra säsongen saker kommer att sparka igång 14 månader senare, men vi tvivlar på en snålhet i fängelse kommer att ha förändrats mycket för vår favorit Motorcycle Club.
(6 september FX, 22:00)

9 / 11
Om du inte planerar på att göra nästa helg en allt 9 / 11 minnesmärke händelse, skulle vi rekommendera förmodligen styrning klara av din TV. Från CBS till USA för att historik till A & E finns minnesmärke specialerbjudanden och tidigare osedda filmer var du än tittar. En underbar möjlighet att läka som en nation av de tragiska händelserna för tio år sedan eller en krass visning av nätverk chefer tjänat på vårt kollektiva sorg? Ditt val.

NFL
Professionell fotboll är äntligen tillbaka. Efter det verkade som de lockout mgiht evigt vi får säsongen i gång i tid. Båda Engadget HD fantasi fotbollsligorna har utarbetat och vår favorit lag kör igång i Tampa Bay på söndagen, men ligan har fått sitt officiella kickoff Torsdag natt som Packers möter de heliga på NBC. Vi vet vad vi ska titta på.
(September 8th, NBC, 8:30 PM)

Fortsätt läsa Must See HDTV (5-11 september)

Måste se HDTV (05-11 september) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 5 september 2011 18:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar