tisdag 6 september 2011

Attn Entreprenörer: Hur man delta Störa Beijing för mindre pengar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BdZIo82ZGPA/:
disrupt_beijing_photo

Förhoppningsvis vet alla som har deltagit i vår Störa San Francisco och störa New York konferenser varför vi ut $ 2995 för biljetter: Mellan hackathon, Startup Alley, de stora namnen på scen och Autostart Battlefield, vi i huvudsak klämma fyra konferenser i ett.

Vår utmaning att föra Störa till Peking var att hitta ett sätt att inte snåla på konferensen, men producerar en händelse som mer än bara utlänningar med representationskonton hade råd med. Som vanligt med våra konferenser, handlar det om företagare, och vi vill att så många av dem i närvaro som möjligt.

Så vi är glada att tillkännage en särskild entreprenör paket för Störa Peking som tar priset ner från redan rabatterade $ 1,995.00 till $ 997,50. Du hittar alla detaljer här . Medan mindre än någon annan internationell tech konferenser i Kina, inser vi att det fortfarande en rejäl summa för vissa nystartade företag. Så ger vi dig mer än bara en konferens biljett. Du har möjlighet att visa ditt företag i Startup Alley och bjudas in till ett exklusivt VC och Angel nätverk händelse. Med lite tur kommer du lämnar Störa rikare än du kom.

Självklart, om du har en bra start på väg att lansera, vill komma till konferensen gratis, och få chansen att få pengar från oss, uppmanar vi dig att ansöka om start Battlefield. Det finns mer information här . Ansökan finns på engelska och kinesiska , och du kan presentera i antingen språk under tävlingen.

Fortfarande inte säker på om du ska delta? Kolla in filmerna nedan för att se om händelsen är en plats för dig eller ditt företag.

Steve Martocci av GroupMe förklarar varför utvecklare bör komma till hackathon:

Vår senaste Störa vinnare Sam Zaid och Jessica Skorpion av GetAround berätta för dig vad som väntar från Autostart Battlefield:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar