tisdag 6 september 2011

Baidu, Dell går samman för att producera linje av smartphones och tablets i Kina

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/06/baidu-dell-join-forces-to-produce-line-of-smartphones-and-table/:
Bara några dagar efter att införa sina egna Android-liknande OS är Baidu ser nu att utöka sin mobil når till hårdvaran front, med hjälp av Dell. Enligt Reuters har den kinesiska sök jätten gick samman med den PC-tillverkare att producera en linje av tablets och smartphones i Kina, i hopp om att kapitalisera på en marknad med mer än 900 miljoner mobila abonnenter. En Dell taleskvinna avböjt att erbjuda ett lanseringsdatum för den nya linjen av produkter, men källor nära ärendet säger att de kunde lanseras redan i november. Detaljer om apparater inte lika täckande, men Dell verkar inställda på att återuppväcka sin tablet / handenheten, efter nedläggningen av streak 5 . "Vi har ett samarbete med Baidu och du vet att vi har Streak 5 tablet, så att partnerskapet kommer att vara i det utrymmet," bolagets rep och tillade att framtida releaser skulle innebära Baidu mobila app-plattform, liksom. Dagens tillkännagivande kommer även efter Dells kinesiska ökade med 22 procent under första kvartalet i år, men det återstår att se huruvida denna allians kommer att ha mycket effekt på en marknad som domineras av Apple och Lenovo.

Baidu, Dell går samman för att producera linje av smartphones och tablets i Kina ursprungligen visades på Engadget på Mon, 6 Sep 2011 06:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar