tisdag 6 september 2011

Soulo karaoke mikrofon för iPad att komma till en tunn mellanvägg nära dig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/05/soulo-karaoke-mic-for-ipad-coming-to-a-thin-partition-wall-near/:
Vi har just sett första akten trådlösa karaoke kit för iPad passerar genom FCC, vilket tyder på att det kan vara på rätt spår för en nedgång lansering. Hårdvaran kommer inte att betyda någonting om den medföljande app från systerföretaget Seven45 Studios träffar en blindgångare anteckning, men vi antar att det ser ut funktionell nog. Mottagaren gör upp för sin docka-hogging sätt genom att tillhandahålla en videoutgång så att du kan kontrollera dina texter på en större skärm. Det bör också registrera din kvider, vrålar och caterwauls på ett avstånd av upp till 20 meter från AA-drivna mic. Inga ord om pris eller tillgänglighet ännu, men du kan drill ditt intresse på den andra källan länken nedan.

Soulo karaoke mikrofon för iPad att komma till en tunn mellanvägg nära dig publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 5 Sep 2011 19:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC , Soulo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar