tisdag 6 september 2011

Netrobe är en virtuell Closet för din iPhone

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uvDhOfUde6w/:
lightbox_2

En blick på min garderob efter att ha kommit tillbaka från semestern i morse och jag insåg att jag ägde en massa kläder, många av som jag hade glömt bort samtidigt köper förmodligen gratis tillbehör som skor och armband på mina resor. Om bara det fanns ett sätt att få tillgång till hela min garderob via iPhone ...

Inspirerad av den numera ökända virtuella garderob i Clueless , Netrobe , en iPhone app från Aten, Grekland, försöker just detta, hjälper dig att komma ihåg enskilda objekt från din garderob genom att ge dig ett verktyg för att katalogisera dem. Netrobe gör iPhone-användare att mixa och matcha enskilda klädesplagg eller tillbehör på en Styleboard, skapa kläder för evenemang, packa hela resväskor eller lägga inspirerande bilder till en Lookbook.

"Du alltid glömma vad du äger och du hålla köpa samma sak om och om igen", säger grundaren Christina Plakopita, "[Med Netrobe] kvinnor kan utnyttja sina garderober ... Nu kan du logga in på din garderob som helst eller någon där. "

Medan app som redan kommer med några förinstallerade objekt från Shopstyle och Empora kan du lägga till din egen personliga kläder till Netrobe genom att välja galgen ikonen i mitten av programmet och klicka på Lägg till ett objekt knappen (plustecken).

Plakopita säger mig att det som gör Netrobe skiljer sig från liknande program som Stylebook , TouchCloset är trohet sin image bakgrunden borttagningsverktyg, som hon beskriver som "Photoshop nivå", den strömlinjeformade design och dess resväska funktion som tillåter användare att praktiskt taget pack för resor.

Plakopita berättar att hon planerar att göra Netrobe mer social och interaktiv i framtiden samt utveckla en webb-komponent som kommer att innehålla samma, men ytterligare konkretiseras, funktioner som app - till slut så att du kan dela din garderob med vänner eller be för åsikter om vad man ska ha.

Utöver sin $ 1,99 kostnaden i App Store avser bootstrapped företaget att tjäna pengar genom affiliate avgifter från föreslås kläder poster. Plakopita uppskattar att webben komponenten ska vara klar om ungefär en månad och att en Netrobe Android app bör finnas i cirka två till tre månader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar