tisdag 6 september 2011

Motorola Xoom Priserna sjunker snabbt i Europa som Xoom firar sitt sex månader långa Födelsedag

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ha__Uq98UHI/:
rumpshaker

Med Xoom nu officiellt sex månaders ålder, är ett stort prisfall sannolikt på gång. Olika europeiska tech bloggar rapporterar försäljning och / eller priset sjunker om den första Honeycomb fliken. registrera Hårdvara pekar på Dixons , en populär brittiska återförsäljare, som nu säljer 32GB Xoom för 329 £ snarare än £ 500. Blogeee går så långt att säga att Motorola kommer officiellt att skära ner priset till £ 399. Som de noterar, skulle detta placera 32GB-modellen till samma pris punkten som konkurrenternas 16GB modell. Smart, men en smula sent.

Återförsäljare i USA, nämligen Amazon och Best Buy, som nyligen sänka Xoom pris också, men inte lika drastisk. Amazon listar 32GB versionen för $ 449 medan Best Buy har det på $ 499, vilket under anständiga priser, är inget att hoppa över den första dagen i skolan över. Motorola vet säkert hur man gör Xoom en blockbuster: gör en HP och skär den till $ 99.

Den europeiska prissänkningen är rätt på kö. Den Xoom är nu sex månader gammal och med semesterperioden närmar sig, återförsäljare, distributörer och även tillverkarna sannolikt ute efter att klara ett visst utrymme i sina respektive lager. Den Xoom, samtidigt som han får en hel del pre-launch hype, komma igång men sedan rann ut i sanden som konsumenter och granskare funnit att Honeycomb var halvfärdiga. Här är vi ett tiotal Honeycomb flikar senare och typ av produkt är allt annat än generiska nu, med alla Honeycomb flikar ser samma sparar flera triviala skillnader.

Motorola har ännu att göra att priset sjunker officiellt men de kommer. De måste. Den Xoom godtyckliga mängd berömmelse var över månader sedan. Nu är det dags att slå på köpet bin och ge plats för nästa generation - som kommer att följa samma tidsplan för prissänkningar.


Produkt:
Xoom
Företag
Xoom
Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar