tisdag 6 september 2011

LG utveckla smalare Optimus 3D handenhet, kan vara redo för 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/06/lg-developing-slimmer-optimus-3d-handset-might-be-ready-for-201/:
Den LG Optimus 3D är verkligen inte den tunnaste smartphone vi någonsin sett, men det ser ut som tjock luren är på väg att bli allvarligt effektiviseras. I en intervju med Pocket-lint, bekräftade LG utvecklare Dr Henry Noh att hans företag arbetar med en tunnare version av sin 4,3-tums telefon, antyder att det kan vara redo för release av nästa år. Noh erbjöd inte detaljerna om dimensioner, men erkände att den nuvarande versionen, på 11.9mm (0,47 inches) tjock, definitivt inte är den "sexigaste telefonen på gatan" - något han hoppas att förändras. "Så småningom vill vi göra det så att ha 3D kommer inte nödvändigtvis betyda att det kommer att bli tjockare," Noh förklaras. "Det kommer att bli en faktor som kommer gratis för användaren." Om du gör det, menar han, kunde hjälpa LG: s glasögon utan 3D-enhet skilja sig från sina 2D konkurrenter:

"Dessa dagar, alla telefonerna ser likadana De har en enorm skärm -. 4,3-inches är normalt i dessa dagar - och nästa år ska flytta ännu större och de har ett fast antal touchknappar De är samma sak.. tjocklek. De har samma kamera. Och även samma OS. Det är så tråkigt. "

Naturligtvis återstår det att se huruvida denna strategi faktiskt kastruller ut, men det är definitivt något vi kommer att hålla ett öga på.

LG utveckla smalare Optimus 3D handenhet, kan vara redo för 2012 ursprungligen visades på Engadget sön, 6 september 2011 05:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar