tisdag 6 september 2011

Samsung Stratosphere siktar på att bli Verizon första QWERTY-förpackning LTE-enhet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-aims-to-be-verizons-first-qwerty-packing-l/:
Verizons LTE-nät kan vara prisvärt för sina blixtsnabba mobilt bredband och avancerade apparater, men det finns en del av bärarens 4G-lineup som alltid behövde förbättras: sort. Från återger avslöjades av PocketNow, är det uppenbart att en av nästa generations mobiltelefoner beräknas få svensk premiär snart (kanske till och med denna vecka) är det QWERTY-lastad Samsung Stratosphere , även känd som SCH-I405. Om sant, skulle detta vara den allra första LTE-enhet som kommer med en hårdvara tangentbord, äntligen ger oss ett nytt alternativ bortsett från 4,3-tums griffeltavlor som har dominerat Big Red utbud så länge. Det ryktas att ha en "awesome" skärm (Super AMOLED Plus?), Android 2.3.4 förinstallerat, 2GB internminne och 5MP bak / 1,3 kammar front, inte mycket av en spec blad för att gå ut i, naturligtvis, men åtminstone Vi vet att det är unikt. Med flera andra LTE telefoner tar scenen mellan nu och semester, det finns ingen anledning att göra dem alla ser likadana ut ... rätt?

Samsung Stratosphere siktar på att bli Verizon första QWERTY-förpackning LTE-enhet som ursprungligen visades på Engadget sön, 6 sep 2011 07:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PocketNow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar