tisdag 6 september 2011

Verizons Pantech Breakout utförts, är fyra inches av LTE godhet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/05/verizons-pantech-breakout-rendered-is-four-inches-of-lte-goodn/:

Verizons LTE lineup kommer snart att expandera som en ballong. Med veckans lansering av Motorola Droid Bionic och eventuellt frisläppande av Samsung Stratosphere och LG Revolution 2 kommer 4G shoppare snart att ha alternativ aplenty att välja på, varför inte slänga en annan i mixen? Den LTE-aktiverade Pantech Breakout - som passerat FCC som Apache - har nu några högre kvalitet gör, artighet av PocketNow. Medan de flesta av telefonens specifikationer är i linje med HTC Thunderbolt och Samsung Droid Ladda skiljer den sig genom att erbjuda en mindre 4-tums WVGA skärm, Pantech anpassade Android UI och en 10-enhet mobil hotspot. Det finns fortfarande inga ord om pris eller releasedatum, men vi förväntar oss att se enheten komma ut förra veckan, vi kan inte tänka mig många människor helt ödelagts av förseningen, men det kommer åtminstone ge välbehövlig variation till Verizons tvekan unken 4G setup.

Verizons Pantech Breakout utförts, är fyra inches av LTE godhet ursprungligen visades på Engadget på måndag, 5 september, 2011 22:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PocketNow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar