söndag 24 juli 2011

142 elbilar laddstationer huvud till Massachusetts, ingår Nantucket och MV inte

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/142-electric-vehicle-charging-stations-head-to-massachusetts-na/:
Saker letar upp i New England - särskilt för dem som går kors och tvärs Yawkey sätt med en elbil. En slutsumma på 142 EV laddning stationer är tänkt att träffa Bay State under de kommande månaderna, med 25 samhällen över hela samväldet att få begåvade. Boston rapporterar att majoriteten av dem kommer att vara i "vanliga pendeltåg eller resenären fläckar," platser som garage centrala parkeringsplatser kommer MBTA massor, köpcentra, etc. Huvuddelen av rutorna vara en del av ChargePoint nätet, och vi berättade att skattesatserna för laddning kommer att fastställas genom "kommuner på allmän mark och fastighetsägare om privat mark, "beroende på var varje ruta är planterad. Så är det laddstationen utbyggnaden mellan NY och MA den nya Yankees vs Red Sox? Nä, men en techie kan drömma.

142 elbilar laddstationer huvudet till Massachusetts, Nantucket och MV inte ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 10:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Boston | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar