söndag 24 juli 2011

BOSS Micro BR-80 digitala multitrack och fält-brännare passar bandet och studion i handen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/bosss-micro-br-80-digital-multitrack-and-field-recorder-fits-th/:
Boss Micro BR BR-80

Vem behöver en inspelningsstudio - eller ens ett helt band - för att nästa demo? Ta din gitarr, BOSS senaste bärbara Micro BR digital inspelare och en näve ego för en gör-det-själv-session som bara en mor kan älska. BR-80 låter dig spela in två låtar på en gång och erbjuder åtta spår av uppspelning tillsammans med 64 virtuella spår för att blanda och behärska alla epos du drömmer upp. För hookup är det packning aux och 1/4-tums ingångar, en hörlursutgång och även en USB-port för att kommunicera med en dator. Du kan också spela med hjälp av dess inbyggda stereo-fältet mikrofoner om du förlorar dina kablar på en spelning. Inuti är det packning fyra och sex-strängad effekter COSM, DNA från VE-20 för att krydda upp din sång och eBand alternativ. Det finns stöd för WAV-och MP3-format, men ännu bättre, SD-kort upp till 32GB vilket ger dig en jättestor 550 timmars inspelningstid att lägga dem Burnin 'slickar ner. Det är för närvarande finns och sjöfarten för cirka 300 ben - eRoadies inte. Fullständig PR efter pausen.

Fortsätt läsa BOSS Micro BR-80 digitala multitrack och fält-brännare passar bandet och studion i handen

BOSS Micro BR-80 digitala multitrack och fält-brännare passar bandet och studion i handen ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 07:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Tech Crunch | källa BOSS USA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar