söndag 24 juli 2011

Vecka i Apple: det är en Lion-pocalypse

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fp0iAcpMJIY/week-in-apple-its-a-lion-pocalypse.ars:

Om du inte visste att Lion släpptes denna vecka, har du gjort ett ganska bra jobb med att gömma sig under en sten (och snälla, kan jag gå med dig?). Faktum är att nästa i Apples sortiment av Big Cat OS gjorde sin offentliga debut, så det är ingen överraskning att våra främsta Apple rubriker från den senaste veckan var starkt Lion-fokuserad. Ändå omfattas vi också den nya hårdvaran utgåvor, den officiella Star Trek-app för iPad nya Google + app för iPhone och Apple tredje kvartalet, så läs på för varje vecka Roundup:

Mac OS X 10,7 Lion: Ars Technica recension : Mac OS X 10,7 Lion finns ingen viol. Till skillnad från sin föregångare, Snow Leopard, som koncentrerat sig på interna förändringar, syftar Lion att göra om Mac-skrivbordet erfarenhet i bilden av sin mobila syskon, Ios. Men är detta en bra sak? John Siracusa ger Apples nya operativsystem hans sedvanligt noggranna övervägande.

Mac OS X Lion: skärmdump galleri : Vi sätter ihop en samling bilder av Apples senaste operativsystem, belyser några av de förändringar du kan förvänta dig att se efter installationen av Lion.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar