söndag 24 juli 2011

T-Mobile ser ut att gå back-to-back, erbjuder Änglar fläktar tablet hyror

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/t-mobile-looks-to-go-back-to-back-offers-angels-fans-tablet-ren/:
Funderar du på att förstärka den in-person baseball upplevelse med en mer teknisk distraktion? Tja, är väntan över, tack vare att T-Mobile och dess nya tablet hyra program på Angel Stadium i Anaheim. Bolaget kommer inte bara erbjuda skiffer till kunder, men det kommer också att pressa ut anpassat innehåll för att förbättra superfan match-dag STAT överbelastning - något vi tidigare sett över på Safeco Field . Fans får välja mellan en T-Mobile G-skiffer eller en Samsung Galaxy tab , och hyran kommer bara att ställa dig tillbaka en cool Hamilton, som troligen lättare på plånboken än en dekorerad ut hotdog. Förutom de tablet får du också ditt spel-dagars program, ett bibliotek av tidningar för att surfa mellan omgångar, T-Mobile-TV och tillgång till nätverket. Så om du är casual baseball fan som fick gratis biljetter, kan du arbeta på din Klipp repet kompetens för ett par timmar ... tittar upp för att fånga uttagen hemkörning, förstås.

Fortsätt läsa T-Mobile ser ut att gå back-to-back, erbjuder Änglar fläktar tablet hyror

T-Mobile ser ut att gå back-to-back, erbjuder Änglar fläktar tablet hyror ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 08:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar