söndag 24 juli 2011

Apple Store kommer till Grand Central Terminal, resor störningar garanteras för nästa iPhone lansering

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/apple-store-coming-to-grand-central-terminal-travel-disruptions/:
Det är en sak för Fifth Ave. att få igensatt varje gång en ny iPhone eller iPad blir släppt , men Grand Central Terminal? Avid NYC pendlare planen bäst sina semesterdagar därmed som en av stadens största transitering nav är på väg att få en fan av mycket mer upptagen - och inte för att White Plains är den nya Southampton. The New York Post rapporterar att Apple och MTA har kommit överens om ett tioårigt avtal som kommer att se en 23 tusen kvadratmeter stora Apple Store i stället för Charlie Palmer Metrazur restaurang med Cupertino hyra som skall fastställas på $ 800.000 per år ( stiger till $ 1 miljon efter tio år passera). För de nyfikna, det är omkring $ 500.000 mer än matställe innan den, och Apples ansvarig för renovering utrymmet. Det kakofoni av röster hör du? Turistiga jubel drunkning ut lokala hån.

Apple Store kommer till Grand Central Terminal, resor störningar garanteras för nästa iPhone lansering publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 23 Jul 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa New York Post | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar