söndag 24 juli 2011

Apple initierar utbytesprogram för "litet antal" av iMac med 1 TB Seagate-hårddiskar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:
Har du plockar upp en ny iMac mellan maj samt juli 2011 ståta med en 1TB Seagate HDD? Du bör nog veta att fatet kan vara av de benägna att misslyckas sort. Inga problem dock, meddelade Apples det kommer att ersätta potentiellt felaktiga enheter utan kostnad för att hålla ya leende, och din fasta hårddisken en-SPINNIN ". Ägare av registrerade riggar i riskzonen är att meddelas via e-post, men om du hoppade över att formulär som du kan kolla serienumret på Camp Cupertino: s hemsida (länkad nedan). Efter att ha bekräftat att maskinens berättigade, kommer du att kunna släppa den av vid en Apple Store eller auktoriserat servicecenter för swap. Det föreslås också att du säkerhetskopierar enheten innan ett ner, åtminstone är det en ursäkt för att utnyttja denna Thunderbolt hamn, eller hur?

Apple initierar utbytesprogram för "litet antal" av iMac med 1 TB Seagate-hårddiskar ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 12:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Macworld | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar