söndag 24 juli 2011

Wall-E träffar sin kanadensiska DJ maker, förvandlas till en riktig robot leksak (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/wall-e-meets-his-canadian-dj-maker-turns-into-a-real-robot-toy/:
Vad får du om du korsar en dj med en "kanadensisk roboticist?" En nästan sann-till-fiction Wall-E , det är vad. I denna återgivning av skräp-bot borta söt, urholkad amatör robotik entusiast DJ Sures (ja, han gör musik) ett U-kommando Wall-E leksak och fast honom med några servo inälvor. Den röststyrda har halvautonoma modjob en inbyggd EYE-kamera som känner av rörelse, färger och ansikten, kommer det närmaste vi har sett att replikera CG-romantiska. Hela AA-batteridrivna affär körs på EZ-B Robot Controller framgår av av Sures i videon nedan. Och till skillnad från andra tidigare rekreation , vet den här lilla killen hur du får ner utan att behöva påskyndas video tricks . Tydligt, är Pixar-uppfödda Bot blivit den inofficiella symbolen för homebrew Robotics samhället, så var är hans officiella motsvarighet? Lyssnar du Disney? Få sprickbildning.

Fortsätt läsa Wall-E träffar sin kanadensiska DJ maker, förvandlas till en riktig robot leksak (video)

Wall-E träffar sin kanadensiska DJ maker, förvandlas till en riktig robot leksak (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 05:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack a Day | källa DJ Sures | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar