söndag 24 juli 2011

Google Plus har ett problem. Frukta inte: Jag har en lösning

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iGz-dJlMgds/:

Google Plus är fantastisk. Jag tror inte att det någonsin kommer att vara mer än Pepsi till Facebooks Coke, tyvärr, men det är mycket slicker och bättre utformade. Det är synd att tjänsten har offrat en bunt av goodwill under den senaste veckan genom att upprepade gånger offentligt skjuta sig själva i foten.

Först var det märken misstag . Nu är det blivit mycket värre: det verkar som de är att ta bort profiler grossist eftersom de misstänker att Plus användare kan med hjälp av handtag än sitt juridiska namn. På Internet! Den fasa! Ännu värre, den BLIDIGT passivt-aggressiva språk är Googles tekniker att använda för att förklara / försvara detta påminner om de vanliga hjärndöd företags-talar du se någon annanstans: Vår Stupid policy måste försvaras, för det är politik, inte Förstår du? Även om det är dumt. Åh, Google. Vi trodde alla att du var bättre än detta. Se ljuset och ge oss rätt?


Susana Machado
Kära # google , jag älskar dig, men din # google + politik suger så mycket du kommer att vara på min shitlist tills du åtgärda dem på lämpligt sätt. # googlefail

Vad är problemet? Problemet är att en hel del människor har mycket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar