söndag 24 juli 2011

Nyfikenhet rover att landa i Mars Gale Crater för att leta efter liv, äntligen svaret Bowies tjat frågor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/curiosity-rover-to-land-in-marss-gale-crater-to-look-for-life/:
Det har blivit en egen fotosession , några coola animeringar , och intresset för James Cameron - och nu Nyfikenhet äntligen har en destination. NASA: s pluckily-heter Mars rover är satt att landa bredvid ett berg inne i den röda planetens 96-milsvid Gale Crater. Nyfikenheten är planerad att röra ner i augusti 2012 i jakten på liv på den fjärde stenen från solen. Kratern, en av 60 föreslagna platser, valdes på grund av dess potential för en säker landning och möjligheten för vetenskapliga upptäckter, delvis tack vare närliggande geografiska formationer som kan ha skapats av vatten. Här hoppas den stöter på några allvarliga utrymme konstigheter när det blir där.

Fortsätt läsa Nyfikenhet rover att landa i Mars Gale Crater för att leta efter liv, äntligen svaret Bowies tjat frågor

Nyfikenhet rover att landa i Mars Gale Crater för att leta efter liv, äntligen svaret Bowies gnagande frågor dök ursprungligen på Engadget , lör, 23 Jul 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USA Today | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar