söndag 24 juli 2011

SoftEther sensor-lastat QUMA robot visar poser, skrämmer dina agerar coach (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/softethers-sensor-laden-quma-robot-demonstrates-poses-intimida/:
En lösning på jakt efter ett problem eller en lösning på ett problem som du var för stolt att COP till? SoftEther har just avslöjat vad som kan vara den sista slag mot Barbies framstående karriär : sensor-plaskade QUMA. Så vitt vi kan se, innehåller det mänskliga-formade marionett en mängd sensorer för att plocka upp exakt böjar och flexar, och sedan rör informationen till en skärm. Bortsett från att visa ditt team av ballerinor exakt hur deras rutiner ska se ut, vi gissar att den verkliga framtiden här är betydligt mer sofistikerade uppgifter - saker som artificiell intelligens, större rörliga bilder och vetenskaplig forskning. Som ordspråket säger, en video är värt ett zillioner ord, så har en titt för dig själv strax efter pausen.

Fortsätt läsa SoftEther sensor-lastat QUMA robot visar poser, skrämmer dina agerar coach (video)

SoftEther sensor-lastat QUMA robot visar poser, skrämmer dina agerar coach (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 15:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Coolaste-Prylar | källa SoftEther (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar