söndag 24 juli 2011

Sjukvård Störning: Pharma 3,0 kör skift från Life Science till HealthTech Investera (Del I av III)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k3qFamdb_5Q/:

Redaktörens anmärkning: Gästen inlägget skrevs av Dave Chase, VD för Avado.com , en hälso-teknikföretag som var en TechCrunch Störa finalist . Tidigare var han managementkonsult på Accenture sjukvårdspraxis och var grundaren av Microsofts Health verksamhet. Du kan följa honom på Twitter @ chasedave .

Healthcares hyperinflation driver omvandlingen av hur vården får ersättning resulterar i en massiv störning i vården. Till exempel kommer läkemedelsbolagen att lyckas eller misslyckas som inte baseras på hur mycket droger de säljer, utan på hur väl deras marknadserbjudanden förbättra resultaten.

Som den största spenders på FoU inom sjukvården, stora förändringar i sättet läkemedelsföretag verksamma kommer att ha en djupgående effekt på hälsan teknik och samtidigt låta Pharma anpassa sig till marknaden förändras. Det skapar möjlighet för start företag som hittills har brottats som försöker göra inbrytningar i vården.

I det förflutna har jag ofta sagt att sjukvården är där tech startups går att dö. En kombination av faktorer som sträcker sig från riskaversion för att befästa befintliga leverantörer utöva Account Control till hälsa det inte är betraktas som en källa till konkurrensfördelar för vårdgivare har gjort det svårt för nya lovande företag att göra en buckla. I denna tredelade serien, kommer jag att lägga ut de viktigaste dynamiken omvandla tillfälle för startups hälsoteknik.

I del I, kommer jag att belysa hur "Pharma 3,0" kommer att driva en övergång från traditionell Life Science till HealthTech investera. I del II, kommer jag att beskriva hur vårdgivare kommer att använda HealthTech att differentiera och ge bättre resultat. Jag ska avsluta serien om hur många sjukvårdsorganisationer är på väg att upprepa misstagen tidningsbranschen som börjar i mitten av 90-talet. Det finns anmärkningsvärda paralleller att både stava fara för de etablerade vårdgivare om de upprepar tidningen företagens misstag och skapa stora nya möjligheter som de som jag beskrev tidigare i bitar om den viktigaste organisationen i Silicon Valley ingen har hört talas om och Hotwire för Kirurgi .

Pharma 3,0 kör skift från Life Science till HealthTech Investera

E & Y har producerat branschrapporter för läkemedelsindustrin att ge en heltäckande titta på Pharma historia att beskriva sitt nuvarande skick. E & Y intervjuades värderingar för innovatörer och ledande befattningshavare att beskriva en vision om vad de kallar "Pharma 3,0."

Följande är ett utdrag från sina nästan 100 sidor lång rapport med rubriken "progressioner - Bygga Pharma 3,0" (Läs hela rapporten här ):

Den progressioner Rapporten pekar på flera trender i branschen kör icke traditionella företagen i sektorn, inklusive hälso-reform, hälsa IT, jämförande effektivt, och den ökande förtroende för konsumentmakt. Dessa faktorer och andra föranledde läkemedelsföretagen att bredda fokus från att producera nya läkemedel för att leverera "friska resultat" - en förändring som kommer att drivas genom kreativa samarbeten och affärsmodell innovation.

I talföljder Rapporten beskriver den snabba övergången från branschens långvariga vertikalt integrerade blockbuster-drivna modellen, som definieras i studien som Pharma 1,0 till dagens Pharma 2,0 affärsmodell. Under denna affärsmodell har företagen antagit ett antal förändringar för att förbättra produktiviteten och finansiella resultat, från att genomföra mer riktade behandlingar, bredda sin portfölj av produkter och möjligheter, att skapa mer oberoende och flexibel FoU-enheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar