söndag 10 juli 2011

Apple hosta upp $ 8 miljoner personligt ljud i iPod-spellistor uppgörelse

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/apple-coughing-up-8-million-to-personal-audio-in-ipod-playlist/:
Ah, Eastern District of Texas. Hem till Tumbleweeds, boskap sortiment och båtlaster med patenttroll . Personal Audio, ett patentlicensavtal företag med en highfalutin 'anläggning i Beaumont, Texas har blivit det senaste outfit att kräva seger över ett stort CE bolag med Apple blivit ombedda att lämna över $ 8 miljoner för att reglera en TIFF med iPod-spellistor. Bloomberg rapporterar att en federal jury i Lonestar staten fann att Cupertino är iPod-spelare intrång på patent för "nedladdningsbara spellistor," precis runt två år efter personligt ljud inledningsvis lämnat in ansökan om otroliga $ 84 miljoner euro. Vi berättade att de uppfinningar omfatta "en ljudspelare som kan ta emot farbara spellistor och kan hoppa framåt eller bakåt i de nedladdade listan" och medan Apple förvånande uppgav att det faktiskt inte var med just de uppfinningar, det har inte hindrat domstolarna från annan åsikt bara en aning. Nu, den verkliga frågan: är Sirius XM, Coby och Archos - också nämns i den ursprungliga färg - kommer att stå inför liknande omständigheter?

Apple hosta upp $ 8 miljoner personligt ljud i iPod-spellistor uppgörelse ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 juli 2011 16:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar