söndag 10 juli 2011

Fråga Engadget: gör något gaming laptop har hygglig batteritid?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/ask-engadget-does-any-gaming-laptop-have-decent-battery-life/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Patrick, som måste hjälpa sin bror, och även bevisa att hans bror fel. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Min bror är shopping för en bärbar dator och vill ha lång batteritid, men också möjligheten att spela spel som Minecraft på en rimlig grafik inställning. Hans nuvarande laptop blir ungefär två timmars batteritid och han spelar Minecraft på ca 15 bilder per -sekund. Definitionen av "lång batteritid" är vagt, men självklart ju längre desto bättre. "

Tja, Patrick - här är hoppas det kollektiva läsare i kommentarer kan "ge" dig "råd" för "din bror." Vi gissar att de kommer.

Fråga Engadget: gör något gaming laptop har hygglig batteritid? ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 Jul 2011 22:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar