söndag 10 juli 2011

Google drar co.cc underdomäner husrannsakan, ger vår globala malware mardröm ett slut

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Googles varit på ett kreativt tår nyligen, lansera nya produkter och fräscha äldre . Men det finns en anledning frasen "sök jätte" är synonymt med Big G, och det är alltid arbetar för att återvända bättre resultat . Ibland innebär tweaking sin algoritm för att förhindra SEO-spel , andra gånger det innebär att tappa över 11 miljoner sajter från sökresultaten, eftersom företaget bara gjorde i blockera co.cc underdomän.. Google klassificerar det som en "freehost" - den hör till ett koreanskt företag som tillhandahåller gratis eller billiga domäner, ofta bulk-registrerade - och efter automatisk skanning visade en hög andel malware-hosting webbplatser, beslutat att skrubba hela partiet från dess resultat. Naturligtvis är detta något som att använda ett kärnvapen mot kackerlackor: det orsakar en massa collateral damage, medan din verkliga målet kilar till nästa gömställe. Ändå vill vi Google och i sin modigt quixotic uppdrag.

Google drar co.cc underdomäner husrannsakan, ger vår globala malware mardröm till ett slut som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Jul 2011 14:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ExtremeTech | källa Registret , Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar