söndag 10 juli 2011

Pokemon väg till Ios, Android, Nintendo fortfarande inte ger en Jigglypuff om casual gaming

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/10/pokemon-heading-to-ios-android-nintendo-still-doesnt-give-a-j/:
Nintendos VD Satoru Iwata gjorde ingen hemlighet om hans förakt för casual mobilspel under sin keynote på GDC tidigare i år. Enligt den verkställande makten, kommer Nintendo hålla sig med den typ av värde frånvarande från nuvarande ca explosionen. Rovio tog naturligtvis problem med uttalandet och sköt tillbaka, som så många missnöjda befjädrade djur. Med allt detta i åtanke var det lite förvånande att höra att en Pokemon kortspel är på väg till iPhone och Android-enheter i Japan i sommar - trots allt, inte Nintendo äger en andel av den populära monster-baserade franchise. Innan du blir för fäst vid begreppet Mario på din iOS enhet dock hålla två saker i åtanke - För det första Nintendo bara äger ca en tredjedel av serien. För det andra sköt företaget snabbt ner förslaget om ytterligare expansion i en värld av telefonens apps. De 3DS spel kommer inte att köpa sig, trots allt.

Pokemon väg till Ios, Android, Nintendo fortfarande inte ger en Jigglypuff om casual gaming ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Jul 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar